Vad är Moringa?

Moringa Oleifera är världens mest näringsrika växt med hela 92 verifierbara, cell-färdiga vitaminer, mineraler, viktiga proteiner, antioxidanter, omega oljor och andra nyttiga näringsämnen. Moringa Oleifera härstammar från bergen i Himalaya och kallas för naturens “mirakel träd”.

För att säkerställa högsta möjliga kvalitet odlas alla Zijas Moringaträd på egna gårdar i Indien. Moringan odlas ekologiskt utan kemikalier och skördas försiktigt för hand för att sedan torkas i skuggan. Allt för att vara säkra på att alla viktiga näringsämnen förblir intakta. Vi använder alla de mest välgörande delarna av trädet – blad, frön och frukt – i våra unika produkter.

GRAM FÖR GRAM, INNEHÅLLER FÄRSKA MORINGABLAD

7x så mycket Vitamin C som i Apelsiner

9x så mycket Järn som i Spenat

4x så mycket Kalcium som i Mjölk

3x så mycket Kalium som i Bananer

2x så mycket Protein som i Yoghurt

4x så mycket Vitamin A som i Morötter

Titta på Moringadokumentären gjord av Discovery Channel!

Hur tar jag mitt 3-dagars prova på paket?

Dag 1: Mixa 1 portionspåse Supermix med 3-5 dl vatten. Drick på tom mage före frukost.

Dag 2: Mixa 1 portionspåse Supermix med 3-5 dl vatten. Drick på tom mage före frukost.

Dag 3: Mixa 1 portionspåse Supermix med 3-5 dl vatten. Drick på tom mage före frukost.

KOM IHÅG: Drick mycket vatten under dagen.

Vad kan jag förvänta mig?

Alla kroppar är unika och beroende på hur man levt innan så varierar så klart
upplevelsen med produkterna. Men de vanligaste effekterna är utrensning, bättre sömn, mer energi under dagen, vakna utvilad, minskat sötsug, minskad kaffe konsumtion, några kilos viktnedgång, mer fokus, förbättrade träningsresultat och lugnare mage.

TÄNK PÅ: Produkterna är utrensande vilket gör att man under 1 – 2 dagar kan uppleva trötthet, huvudvärk eller orolig mage. Om du upplever detta så är det toppen, det betyder att gifter lämnar din kropp. Kom ihåg att dricka vatten.

Vad säger våra användare om produkterna?

“Jag har sedan jag började med produkterna märkt en stor skillnad i en jämnare och högre energinivå under dagen. Produkterna har också hjälpt mig uppnå bättre resultat med min träning. Men bara vetskapen av att jag får i mig allt det kroppen behöver känns fantastiskt bra eftersom vår dagliga kost idag inte innehåller alla de viktiga näringsämnen som är nödvändiga för att må bra.”

– Håkan Holmberg

“Med många projekt, familj och hus så är jag tacksam för all energi som gör att man orkar med allt utan några dippar. Att vi i familjen också sluppit influensa känns skönt, så att förebygga ohälsa är viktigt för oss. Ett plus är att mina naglar har blivit starkare och inte skivar sig hela tiden och huden har fått tillbaka sin lyster och elasticitet”.

– Susanne Sörell

“Den effekt som har varit mest positiv för mig är att min morrontrötthet som tidigare alltid varit ett stor problem för mig är borta. Nu vaknar jag pigg och utvilad och utnyttjar på så vis betydligt fler av dygnets timmar. Jag har också släktingar som har liknande produktresultat – så jag är helnöjd med vad produkterna kan åstadkomma.”

– Kim Pehrsson

Nästa steg!

Tag kontakt med den som gav dig produktproverna för att ta reda på mer om våra produkter, Moringa Oleifera och Zija International!

Ta reda på mer om Zija International

Läs mer......